Administrare Site

Descoperă avantajele unei administrări profesionale a site-ului tau. Cu o echipă dedicată, oferim servicii de administrare site care vizează performanța optimă și securitatea sporită, lăsându-te să te concentrezi pe dezvoltarea afacerii tale.

Control total și eficient al site-ului tău

Un website bogat în conținut relevant și actualizat în mod constant reprezintă un instrument puternic în generarea de trafic, sporind astfel șansele de creștere a vânzărilor și extindere a afacerii tale. Cu ajutorul nostru, vei beneficia de o gestionare eficientă a site-ului tău, asigurându-te că acesta rămâne mereu la înălțimea așteptărilor tale și ale clienților tăi.

De ce beneficiezi daca alegi un pachet de administrare site?

Securitate îmbunătățită

Asigurăm o barieră solidă de protecție pentru site-ul tău. Implementăm măsuri avansate de securitate pentru a preveni atacurile cibernetice și a păstra integritatea datelor tale și a utilizatorilor.

Suport tehnic

Echipa noastră de experți este la dispoziția ta pentru a oferi suport tehnic rapid și eficient. Cu răspunsuri prompte la întrebările tale și soluții la problemele apărute, te asigurăm că site-ul tău va funcționa fără întreruperi.

Economisirea timpului și a efortului

Cu serviciile noastre de menținere, te eliberăm de griji. Economisești timp și efort pe care îi poți investi în dezvoltarea afacerii tale, știind că site-ul tău este în mâini profesioniste, menținut într-o stare optimă de funcționare.

Actualizări constante și Optimizare

Ne ocupăm de actualizările periodice ale platformei tale și optimizăm performanța site-ului pentru a menține experiența utilizatorilor la cote ridicate.

Preturi lunare Administrare Site

Prețuri pentru servicii lunare de Optimizare SEO. Fi pe prima pagina cu site-ul tău.

BASIC

Pachetul Basic pentru mentenanta.

Mai ieftin cu 50 Lei in aceasta saptamana!

199 Lei

Pret Vechi: 249 Lei

RECOMANDAT

PLUS

Pachetul Plus pentru mentenanta.

Mai ieftin cu 100 Lei in aceasta saptamana!

349 Lei

Pret Vechi: 499 Lei

PRO

Pachetul Pro pentru mentenanta.

Mai ieftin cu 200 Lei in aceasta saptamana!

499 Lei

Pret Vechi: 699 Lei