Despre noi

Veio.ro este format dintr-o echipă dinamică de tineri dezvoltatori, împreună din 2015, pasionați de tehnologie și inovație. În cei peste 7 ani de experiență, am livrat soluții digitale inovatoare și personalizate pentru clienții noștri. Ne-am dezvoltat abilitățile și competențele pentru a fi mereu în pas cu evoluția tehnologiei și pentru a aduce cele mai bune soluții pentru afacerea ta.

Transformăm Viziunea ta în Realitate

Planurile strategice reprezinta un instrument esential pentru orice afacere de succes. Suntem aici pentru a-ti oferi suportul si expertiza necesara pentru a dezvolta planuri de strategie personalizate, care sa duca la cresterea afacerii tale. Vom analiza atent situatia actuala a afacerii tale si iti vom oferi solutii inovatoare, care sa iti ridice afacerea la un nivel superior. Cu o abordare centrata pe client si o echipa de dezvoltatori talentati si experimentati, suntem aici pentru a te ajuta sa iti atingi obiectivele si sa iti cresti afacerea.

Fie ca ai nevoie de servicii de marketing digital sau de solutii digitale inovative, echipa noastra de experti in web design si dezvoltare iti sta la dispozitie pentru a-ti oferi solutii complete si eficiente. Vrem sa fim partenerul tau de incredere in crearea si dezvoltarea unei afaceri de succes.

Ce facem?

Ne mândrim cu faptul că facem totul cu drag și profesionalism, pentru a-ți depăși așteptările și a-ți aduce succesul pe care îl meriți.

Creare Site

Ideal pentru furnizorii de servicii și pentru atragerea de potențiali clienți.

Creare Magazin Online

Oferim soluții personalizate pentru magazine de toate dimensiunile.

Optimizare SEO

Optați pentru servicii SEO profesionale cu raportare săptămânală.

Promovare Online

Vinde din prima zi cu campaniile Google Ads, Facebook Ads & Tiktok.

Administrare Site

Echipa noastră de experți este la dispoziția ta pentru a oferi suport tehnic rapid și eficient.

Gazduire Web

Performanță de vârf și tehnologie de ultimă generație.

Să facem cunoștință

Suntem o echipă tânără și entuziastă de specialiști în dezvoltarea web și marketing digital, gata să îți aducem afacerea la nivelul următor. Înțelegem că tehnologia și digitalul se schimbă mereu, iar de aceea ne menținem mereu la zi cu cele mai noi trenduri și soluții inovative. Lucrăm cu pasiune și dedicare, pentru a crea cele mai bune produse și servicii pentru clienții noștri.
Leonard-Balaban-veio

Balaban Leonard

CEO / Backend & Frontend Developer
catalin cristian

Catalin Cristian

Frontend Developer
ghetau-giani

Ghetau Giani

Graphic Designer

Solicita mai multe informatii

Suntem bucurosi sa raspundem oricarei intrebari si sa oferim mai multe informatii despre serviciile noastre de web design, marketing digital sau solutii digitale pentru afacerea ta.

Whatsapp

Suntem disponibili pentru orice intrebari, informatii sau detalii suplimentare legate de serviciile noastre

Facebook

Ne puteti contacta si pe pagina noastra de Facebook pentru a fi la curent cu ultimele noutati si pentru a discuta despre proiectele dvs.

Email

Contacteaza-ne prin email si lasa-ne un mesaj cu intrebarile tale sau cu solicitarile pentru serviciile noastre.