Gazduire Web

Descoperă serviciile noastre profesionale de găzduire web, oferind o experiență de neegalat pentru site-urile și magazinele online din România. Avem grijă de performanța ta online prin servere NVME SSD, asigurând viteze rapide și securitate solidă pentru toate nevoile tale digitale. Cu o infrastructură fiabilă și suport constant, oferim parteneriatul perfect pentru succesul online al afacerii tale.

Performanță de vârf și tehnologie de ultimă generație.

Imunify & SSL

Imunify reprezintă una dintre cele mai recente opțiuni de securitate la nivel de server. Detectează proactiv atacuri pe care alte instrumente de scanare nu le pot identifica. SSL completează această securitate, oferind un mediu online sigur și încredere pentru vizitatorii site-ului tău.

Optimizare pentru Motoarele de Căutare

Cu un uptime de funcționare de până la 99,9%, ne-am propus să asigurăm performanțe impecabile ale site-ului tău. Eforturile noastre în Search Engine Optimization contribuie la vizibilitatea sporită a site-ului în rezultatele motoarelor de căutare, atrăgând mai mulți vizitatori calificați.

Găzduire Web pe NVME SSD de la 10€/lună

Beneficiază de gazduire web pe NVME SSD începând de la doar 10€/lună. Cu viteza de procesare ridicată și performanța serverului, asigurăm încărcarea rapidă a site-ului tău, contribuind la o experiență online plăcută pentru utilizatori.

Suport Tehnic PRO 24/7

În mediul digital, acțiunea rapidă este esențială pentru succesul companiei tale și satisfacția clienților. Cu suport tehnic 24/7 prin e-mail și telefon, asigurăm rezolvarea rapidă a oricăror probleme și susținerea continuă a afacerii tale online.

Prețuri lunare Găzduire Web

Descopera planurile noastre pentru gazduire web, te rugam alege planul favorit si sa ne contactezi.

BASIC

Recomandat pentru companii la inceput de drum.

Mai ieftin cu 98 Lei in la plata anuala!

49 Lei

Pret Anual: 490 Lei

RECOMANDAT

PLUS

Recomandat pentru companiile medii si mari.

Mai ieftin cu 158 Lei in la plata anuala!

79 Lei

Pret Anual: 790 Lei

PRO

Recomandat pentru companiile foarte mari cu un numar mare de servicii.

Mai ieftin cu 298 Lei in la plata anuala!

149 Lei

Pret Anual: 1.490 Lei