Politica de confidențialitate

La Veio.ro, luăm confidențialitatea datelor dvs. în serios și ne angajăm să protejăm informațiile personale pe care ni le furnizați. Această politică explică cum colectăm, utilizăm și protejăm informațiile dvs. personale și ce drepturi aveți în ceea ce privește aceste informații.

  1. Colectarea informațiilor personale

Pentru a vă oferi serviciile noastre, putem colecta informații personale precum numele, adresa de e-mail și numărul de telefon. Aceste informații pot fi colectate prin intermediul site-ului nostru web, formularelor de contact sau prin alte mijloace de comunicare. De asemenea, putem colecta informații prin intermediul cookie-urilor și a tehnologiilor similare atunci când utilizați site-ul nostru.

  1. Utilizarea informațiilor personale

Utilizăm informațiile personale pentru a vă furniza serviciile noastre și pentru a îndeplini obligațiile noastre contractuale cu dvs. De asemenea, putem utiliza informațiile personale în următoarele scopuri:

  • Pentru a vă oferi informații și oferte referitoare la serviciile noastre;
  • Pentru a analiza și îmbunătăți serviciile noastre;
  • Pentru a respecta obligațiile legale și pentru a ne apăra interesele legale.
  1. Divulgarea informațiilor personale

Nu vindem și nu divulgăm informațiile personale către terți, cu excepția cazurilor în care suntem obligați prin lege sau în cazurile în care colaborăm cu parteneri de afaceri pentru a vă furniza serviciile noastre (de exemplu, servicii de găzduire a site-ului). În astfel de cazuri, vom asigura că partenerii noștri respectă această politică de confidențialitate și că informațiile dvs. personale sunt protejate în conformitate cu legile și reglementările aplicabile.

  1. Securitatea informațiilor personale

Adoptăm măsuri tehnice și organizatorice adecvate pentru a proteja informațiile dvs. personale împotriva accesului neautorizat, utilizării sau divulgării neautorizate, modificării sau distrugerii.

  1. Drepturile dvs. privind informațiile personale

Aveți dreptul să solicitați informații cu privire la informațiile personale pe care le deținem despre dvs., să solicitați corectarea acestor informații sau să solicitați ștergerea acestora. De asemenea, aveți dreptul să vă opuneți utilizării informațiilor personale în anumite

scopuri și să solicitați restricționarea prelucrării informațiilor personale. Pentru a exercita aceste drepturi sau pentru orice întrebări sau preocupări legate de datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact furnizate mai jos.

  1. Modificări ale politicii de confidențialitate

Ne rezervăm dreptul de a actualiza periodic această politică de confidențialitate, pentru a reflecta modificările în practicile noastre de prelucrare a informațiilor personale sau în conformitate cu legile și reglementările aplicabile. Orice modificare a acestei politici va fi publicată pe site-ul nostru și va fi aplicabilă începând cu data publicării.

  1. Contact

Dacă aveți întrebări sau preocupări referitoare la politica noastră de confidențialitate sau la datele dvs. personale, vă rugăm să ne contactați folosind informațiile de contact de mai jos:

Adresa: Strada Hanul Rosu, Numarul 3 Mioveni, Romania. 

E-mail: office@veio.ro

Ne angajăm să vă protejăm informațiile personale și să vă oferim servicii de calitate superioară. Vă mulțumim pentru încrederea acordată și pentru alegerea serviciilor noastre.