Promovare Online

Explorează avantajele campaniilor de promovare pe Google, unde utilizatorii caută exact produsele sau serviciile pe care le oferi. Cu strategii de cuvinte cheie inteligente și optimizare continuă, te poziționăm în fața audienței potențiale, maximizând conversiile și creșterea afacerii tale.

Impactul TikTok, Facebook și Instagram

Prin integrarea campaniilor pe platforme precum TikTok, Facebook și Instagram, îți extindem prezența în mediul online. Cu conținut creativ și targeting precis, captăm atenția publicului tău țintă, generând angajare și consolidând relații durabile. Descoperă cum poți transforma utilizatorii în clienți loiali prin campanii eficiente pe aceste platforme populare.

Serviciile Noastre de Promovare Online

Campanii PPC (Pay per Click) / Anunțuri Plătite

Plătești doar pentru clicurile reale pe anunțurile tale, în special pe platforme precum Google Ads. Este o modalitate rapidă de a atrage trafic relevant și de a evalua eficacitatea campaniilor în timp real.

Promovare pe Social Media

Sporește vizibilitatea și interacțiunea brandului tău pe platforme precum Facebook, Instagram și TikTok. Campaniile publicitare și conținutul captivant creează conexiuni puternice cu audiența ta.

Marketing prin E-mail

Expediază mesaje personalizate și oferte atrăgătoare abonaților sau clienților tăi. Este o modalitate eficientă de a menține și dezvolta relații solide, generând loialitate și conversii.

Publicitate Display

Afisează anunțurile pe diverse site-uri web pentru a amplifica vizibilitatea brandului tău. Elemente atractive, precum bannerele și videoclipurile, atrag atenția vizuală a utilizatorilor.

Cat costa promovarea online?

Prețuri pentru servicii lunare de Promovare Online. Vinde chiar din prima zi!

BASIC

Recomandat pentru companiile care sunt la inceput de drum.

Mai ieftin cu 300 Lei in aceasta saptamana!

499 Lei

Pret Vechi: 799 Lei

RECOMANDAT

PLUS

Recomandat pentru comapniile medii si mari.

Mai ieftin cu 500 Lei in aceasta saptamana!

999 Lei

Pret Vechi: 1.499 Lei

PRO

Recomandat pentru companiile mari si magazine online.

Mai ieftin cu 500 Lei in aceasta saptamana!

1.999 Lei

Pret Vechi: 2.499 Lei